OVER ONS

Een vakantie doet ouderen zo goed! Na een vakantie voelen ze zich minder eenzaam en is de drempel lager om met anderen in contact te komen. Een vakantie geeft ze ook nieuwe energie, zodat ze eenmaal thuis er weer even tegenaan kunnen ondanks een eventuele beperking.

Al 45 jaar kunnen ouderen met Allegoeds op vakantie en we hopen dat we dat nog vele jaren voor hen mogen blijven organiseren. Op ons kantoor in Lunteren werken we met een klein team en er zijn op dit moment meer dan 100 vrijwilligers actief voor Allegoeds. Dit aantal willen we graag laten groeien, zodat we meer ouderen van een vakantie kunnen laten genieten.

Allegoeds Vakanties is onderdeel van Stichting Allegoeds. We organiseren onze vakanties voor ouderen zonder winstoogmerk en zijn voor de uitvoering van de vakanties afhankelijk van de inzet van vrijwilligers.

Meer informatie over onze vakanties vind je op www.allegoedsvakanties.nl, meer informatie over onze stichting vind je op www.allegoeds.nl.Ja, ik wil graag meer informatie over vrijwilligerswerk